帮翻译下~`

来源:百度知道 编辑:UC知道 时间:2024/06/16 11:28:22
Status update: Lightning GT komt pas in 2010

Hoopten de mensen achter de Lightning GT in eerste instantie nog dat ze in 2009 de eerste auto’s af konden leveren, inmiddels is die deadline verschoven naar 2010. Weet je niet wat de Lightning GT is? Een volledig electrische auto met in elk wiel een electromotor en in totaal 700(!) pk, niet mis dus!

In april 2009 wil het vier koppige designteam van Lightning beginnen met het bouwen van 2 development mules. En in 2010 moet de serie productie dan eindelijk van start kunnen gaan. Er zijn overigens nog wel wat vraagtekens rondom het project. Zo zijn de definitieve specificaties nog niet vastgesteld en zijn de mensen achter het project nog hard op zoek naar extra geld (lekker makkelijk in deze tijden). Ook zoeken ze nog naar een locatie waar de Lightning GT gebouwd kan worden.

Zal het goed komen met dit project? Laten we hopen van wel. Zeker omdat electro natuurlijk de toekomst heeft! Stop liever 1 miljard in dit

现状更新:闪电燃气轮机komt考绩制度在2010年

Hoopten德mensen achter德闪电燃气轮机在eerste instantie木钉数据泽在2009年的eerste汽车的自动对焦konden leveren , inmiddels是死的最后期限verschoven纳尔2010年。 Weet济niet水德闪电GT是?屏幕volledig electrische汽车满足麋鹿wiel屏幕电动机恩在totaal 700 ( ! )峰, niet错草!

在2009年4月西港岛线报四方koppige designteam凡符合雷击beginnen报bouwen面包车2开发骡子。恩悦在2010年的意甲productie丹eindelijk面包车开始kunnen gaan 。二zijn overigens木钉福利笏vraagtekens rondom报项目。莫宁zijn德definitieve specificaties木钉niet vastgesteld恩zijn德mensen achter报项目木钉很难同zoek纳尔额外的骟( lekker makkelijk在这名tijden ) 。 Ook zoeken泽木钉纳尔屏幕locatie waar德闪电燃气轮机gebouwd运河沃登。

湾黑米goed会见了您的项目?我们潜伏期昊鹏面包车福利。 Zeker omdat电natuurlijk德toekomst heeft !停止liever一日miljard在审计项目15 miljard丹在模具kwakkelende Amerikaanse bedrijven 。 (经: autocar.co.uk )

这不是英语吧